Världens mysigaste lördag!

Dagen igår började med att jag fick massage på Wilma, heeelt underbart! Hon som masserade sa att jag fick säga till om hon tog i för löst eller för hårt, så jag sa att hon fick ta i hårt. Och det var så underbart skönt! Hon var riktigt duktig på massera :)
Efter det så väntade bubbelpoolen på oss! Tända ljus överallt, frukter, godig och mosserat vin :) Kan det bli bättre? Nä jag tror inte det..
När vi hade bubblat färdigt så ville Kicki att vi skulle gå förbi hemma hos dem och se deras nya lägenhet, och där bjöd Malle oss på vin och öl. Tillslut så började klocka bli mycket, så vi gick alla fyra på O´learys och åt. Hur trevlig som helst blev det! :)
Kicki och Malle stannade till halv tolv, sen fortsatte jag och Mattias kvällen på Olles till klockan ett ungefär. Så trevligt, träffade ganska många som man inte sett på länge.

Det är ju kul för stunden när man sitter och tar ett glas vin, men idag är man ju trött och helt slut.. Vi sov till halv tolv imorse! Hela dagen har ju gått..
När vi hade duschat och gjort oss i ordning gick vi ner på stan och hämtade våra grejjer som vi hade kvar på Wilma, sen gick vi och åt skräpmat på Frasses, sen fick vi äntligen hämta Elvira! :) Som jag hade saknat henne! Min lilltös..

Matte, Elvira och jag har varit ute i lekparken idag, köpt glass och haft världens bästa söndag.. Är bara synd att man är lite slö och orkeslös :/
Nä nu ska jag inte dricka mer förrens möhippan, och den vet man ju inte när den är :)

Tack Mattias för du gjorde min lördag helt underbar! Älskar dig!

Kommentarer
Postat av: ~~M A R I E~~

Åh vad mysigt! =)

2009-05-17 @ 23:49:11
URL: http://mandelstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0