Underbara fredag!

Fredagar är nog bästa dagen på veckorna, då har man heela helgen kvar! Speciellt om man är ledig på helgerna :P

Jag och Elvira har varit ute och cyklat en timme nu på morgonen! Vi cyklade förbi massor med hästar, dom flesta hästarna låg och solade :)
Både jag och Elvira klappade faktiskt en häst. Jag tänkte jag är ändå förkyld, så om jag blir lite mer snorig av att klappa hästen spelar väl ändå ingen roll :)
Jag tycker Elvira är så modig som vågar klappa hästarna, hon är ju så liten och dom är ju så stora. Tom jag kan ju vara lite rädd :P

Klockan fyra kommer mamma och pappa och ska vara barnvakt till Elvira, jag ska vara med Angelica ikväll och Mattias ska spela fotbollsmatch.
Jag ska färga håret och toppa det lite, sen ska vi köpa hem mat och byta presenter! Oj vad jag längtar! Var så längesen jag och Angelica umgicks.. skärpning!

Imorgon är ju stora dagen, jag ska få nack-och ryggmassage, sen ska jag och Mattias bubbla, efter det blir det middag :) Barbro ska vara barnvakt, så på söndag får man en sovmorgon! :) Hur skönt är inte det? Nog för att Elvira vaknade vid halv nio idag och jag la henne halv sju igår kväll :) Hon är en riktigt sjusovare!

Nä nu ska jag spela lite medans Elvira sover och jag väntar på att mamma och pappa ska komma :)



Kommentarer
Postat av: ~~M A R I E~~

Vad mysigt du får det i helgen då! =)

2009-05-15 @ 18:02:06
URL: http://mandelstrom.webblogg.se/
Postat av: Angelica

Ja! Skärpning på oss!!

2009-05-16 @ 08:54:42
URL: http://mittsnurrigaliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0