Jag måste ju bara vara som alla andra..

Jag blev så sugen på att starta en egen bogg. Man sitter hela dagarna.. eller typ en halvtimme per dygn och läser alla andras bloggar, så jag tänkte varför inte skapa en egen!?

Fattar då verkligen inte hur alla kan få sån fin blogg.. måste nog ta hjälp av Marie för att kunna fixa min så den blir fin.. Ni får ha tålamod så länge ;)

Imorse vaknade min kära dotter klockan halv sju!! Så tidigt är jag verkligen inte van att hon ska vakna, tio över åtta brukar vara standard.. Iaf så gick vi upp och fikade frukost, låg och såg på teletubbies och bara myste, så tänkte jag.. kanske jag ska cykla och hälsa på mormor när jag lix ska ner på stan och köpa en present till Jenny :)
Så, just när jag har ringt mormor och hört att det är lugnt att jag och Elvira kommer och hälsar på så ringer min mobil, det är Frida som ringer och hör om vi skulle åka på stan och kolla på tapeter!!? Det hade jag helt och hållet glömt bort! Och ingen barnvagn hade man hemma..
Jag sätter Elvira på cykeln och trampar och trampar, men det känns som det går så trögt, helt anfådd blev jag och tänkte, nu måste jag börja bli mer aktiv å gå på Iksu :P
Träffar Frida på stan och hinner inte gå på så många affärer så ringer Borre the man och undrar om vi ska ses.. så han bjuder oss på fika och vi sitter och surrar.. då nämner jag att det gick så trögt å cykla så han följer med ut till cykeln och kollar om det är något fel.. Och hela bakhjulet på cykeln är löst och snett så bromsen ligger på.. När han skulle snurra på hjulet så går det nästan typ inte att snurra runt! Haha! Inte konstigt att jag blev väldigt anfådd där :P
Så vilken motion jag fått idag! Först cyklat på en trög cykel och sen burit Elvira runt stan.. och sen cyklade jag till mormor :P Men där fick min älskade Mattias komma och hämta mig.. haha..
Vi tittade inte på några tapeter iaf, jag var för slut i armarna för att orka hålla i Elvira mer..




Var på begravning i Onsdags, min morfar gick bort den 3:e.. Den var jättefin.. men jag hann inte se så mycket av själva begravningen för jag fick gå ut med Elvira för hon kan aldrig vara tyst! När det är så där mycket folk som det var (110 pers) så börjar Elvira spela "Allan".. hon vill göra Allt för att få all uppmärksamhet. Hon skulle helst vilja springa fram och dansa och sjunga så att alla ska skratta åt henne, tyvärr så fick hon inte det på begravningen :P
Men det blev trevligt (eller om det kan vara det på begravningar?) men vi fick träffa kusiner och släkt som man inte sett på flera år, och brorsan och hans familj kom upp! Så kul :)

     
Alvin och Elvira kör bil
pappa och elvira ute     
Matte och Elvira ute i det fina vädret  
                                                           

Elvira och mamma myser!


Och nu håller du tummarna Marie att klänningen passar!

Lev å må, skubb å klå!

Kommentarer
Postat av: Marie

Åh har min älskade Matilda skaffat en blogg, vad roligt! :)

Vad söt du är, jag hjälper gärna. Tycker det är hur kul som helst! :)

Puss

2009-03-29 @ 10:43:48
URL: http://mandelstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0