Del 3 av 3

The honeymoon!

Vi åkte till Egypten, Makadi.. det låg tre mil utanför Hurghada. När vi satt på flyget och kollade ut såg man bara öken. Mattes kommentar då höll jag på att skratta ihjäl mig åt! "Vars har de tänkt vi ska landa? På en kamel eller!?"
Men man kanske var lite trött efter 5 timmar på flyget :P

Men vi landade iaf  på en vvanlig flygplats. När man klev ut ur planet var det som att gå in i en vägg! Hur hett som helst var det ute!
Sen fick vi ju åka buss till hotellet, och när vi åkte och man såg ut genom fönsterna såg man bara öken överallt och Skräp! Det var skräp längs hela gatorna! Och jag tänkte, bra val Matilda..fy tusan hur det ser ut här!
Men då såg man Makadi! Det var som att komma in i en oas :) Huur fint som helst! Gröna gräsmattor och fina hotell.
Och vårat hotell var inte fult må jag lova! Hela hotellområdet var typ lika stort som vårat kvarter! :)

De första två dagarna låg vi vid stranden.. solade och snorklade :) Väldigt häftigt att snorkla! Men jag greps av panik några gånger när jag såg någon konsig fisk! :P Och de var ju inte rädda för oss heller, simmade bara rakt emot oss! Då blev jag lite rädd, men annars gick det bra :)
Matte pekade på någon ormfisk, och sen när han tittade efter mig såg han bara bubblor och skymten av mina fötter :D

När man skulle komma till det djupa vattnet var man tvungen att simma över ett korallrev, och där fastnade Mattias med ena benet mellan två stenar och rev upp hela benet och tummen! Han blödde som en gris när han kom upp till solstolen.. fy, då blev jag lite rädd.. men det gick bra! :) Jag rev mig också lite på benet, och för att inte ramla tog jag emot mig med handen och brände fingrarna på nånting! Det gjorde så fruktansvärt ont! Jag bara skrek rakt ut! Men det gick över ganska snabbt.. tror inte jag vill veta vad jag brände mig på :P

Matte var iaf en riktig hejjare på att sola, jag däremot var lite sämre.. Jag låg mest i skuggan :P Men det var så himla varmt! Mellan 40-45 grader varje dag! Vi såg aldrig ett moln på hela resan!

På kvällarna åt vi middag och drack lite vin. Väldigt mysigt! Men all-inclusive maten var inte så speciellt god, men det gick ner ändå :P

Vi hade tänkt åka på en utflykt på lördagen, åka jeep på sanddynorna i öknen och sen rida på kameler. Men då skulle man ha anmält sig dagen innan och det visste inte vi. Men då anmälde vi oss istället till "Quads i öknen". Då fick man köra fyrhjulingar till ett beduinläger mitt i öknen där fick man rida på kameler! Väldigt skoj!! Men när vi var där fick jag typ solsting och höll på att spy å svimma. Så jag fick åka med ledaren hem :P Men det var nästan roligare, han körde så fort! :D
Och åka kamel var det roligaste, speciellt när de skulle ställa sig upp :D

Ja jag vet inte vad jag ska berätta mer, vi tog det bara lugnt, solade och badade! Men fy vad man började sakna Elvira! Vara barnfri i över en vecka! Det var skönt att bara få rå om varandra, men jag tror aldrig jag har saknat någon så mycket som jag saknade henne då!

Och när vi landade med planet på arlanda ringde jag mamma och pappa direkt och fick höra att Elvira har haft det så bra! Så då kändes det lugnt igen :) Hon hade ätit mängder med ostkrokar och druckit dricka en kväll.. :P Trodde jag skulle få hem en boll :P

När vi träffade henne var det som om vi aldrig hade varit borta :) Min sötnöt!






Vill ni se mer bilder får ni komma hit :P Jag orkar inte lägga ut fler nu :P

Nä nu ska jag gå och klä på mig.. sitter bara med morgonrock :)

Ska bara säga Tack Mattias!  Det kunde aldrig ha blivit en bättre smekmånad!

Kommentarer
Postat av: ~~M A R I E~~

Vad mysigt! Fina bilder! Ni förtjänade en härlig resa tillsammans. =)

Puss Puss

2009-08-17 @ 23:50:00
URL: http://mandelstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0