Del 1 av 3

Ja jag vet att jag inte har skrivit på länge, och det ber jag om ursäkt för... men nu ska ni få tre delar att läsa, jag börjar med möhippan :)

Jag trodde ju inte att jag skulle få någon möhippa och var så avunsjuk på min jobbarkompis som hade fått en. Jag satt och beklagade mig på jobbet och var så ledsen för att mina kompisar inte hade tid att fixa en möhippa för mig. De hade ju haft hela sommaren på sig, men nää de går bara på andra fester och skiter fullständigt i att deras bästa kompis ska gifta sig och Vill ha en möhippa.

Lördagen innan bröllopet sov mamma hos mig, det spöregnade ute, och hon tvingade mig att cykla till jobbet för hon skulle åka och hälsa på en jobbarkompis, så hon behövde bilen.. Jag kom till jobbet som en dränkt råtta, började läsa in mig på patienterna. Jag jobbade på som vanligt, och huxx fluxx ville mina jobbarkompisar att vi skulle gå och fika.. Och jag var ju inte klar med mitt arbete!? Men de tyckte jag skulle vänta med det tills vi hade fikat.. så jag tänkte, ok tar väl en snabb koppkaffe då.. Men nä då fick jag lov att sitta i lugn och ro å fika. Alla på jobbet tjatade på mig att jag skulle äta gröt och smörgåsar, men jag totalvägrade! Var så mätt sen kvällen innan då jag och mamma hade ätit godis på kvällen.
Och det var då jag hörde högklackade skor på infektion, (det är inte ofta man gör det kan jag säga) och in kommer Angelica och Marie med en krona som jag fick på huvudet och en skylt runt halsen där det stod "Kyss mig om ni vill" och ett snapsglas runt halsen. Och sen bar det iväg. Vi åkte först hem till Angelica där det fixade mitt hår och sminkade mig..och det var inte vackert vill jag lova! Och första snapsen fick jag dricka då, på tom mage!!!
Sen fick jag ta på mig ögonbindel och vi körde iväg, jag hade ingen aning om vars. När vi stannade fick jag ett kuvert som det stod "uppdrag 1" på, och i var 300kr och en inköpslista. Jag skulle handla en blommig kjol, randig tröja och en baddräkt.. jag tänkte hur tusan ska 300 kr räcka till det? Och det var då jag såg mig om.. Vi var på myrornas!! Redan då höll jag ju på att dö! Men det var bara att traska in och hitta kläderna.
 Så här såg det ut! Huvva! :D

Sen fick jag ta på mig ögonbindel igen och de förde mig till Frida, och där väntade Jenny och Maria Hägglund också! :) Det blev lunch och champange.. och jordgubbar så klart! :) Riktigt mysigt!


Efter luchen fick jag ett kuvert till där det stod "ta på dig bestämd utsyrsel och ge järnet!"
Då fick jag ta på mig cykelbyxor och den röda baddräkten över..ingen vacker syn!
På med ögonbindeln igen och vi körde runt runt, jag var helt vilse..
Vi kom in i en lokal på mariedal med två stänger i..Strippstänger!! :O Jag fick lära mig danssteg och ha en uppvisning för mina kompisar :D haha! Men jag tror ändå jag var lite hajj på det ;)

Det här var riktigt kul! Tycker jag alla ska testa! Jag har aldrig haft så mycket träningsvärk som dagen efter det här :D

Ja men iaf så åkte vi iväg igen, och jag fick ta på mig de andra kläderna igen och gå ut på stan. Jag fick det tredje uppdraget, jag skulle hitta en tjej på stan med lösnaglar; och det klarade jag direkt!
Sen skulle jag fråga en kille om han var singel, och det var inte lätt vill jag lova! Ingen ville svara för jag var så fruktansvärt ful! Och luktade säkert svett också! :D Men tillslut klarade jag det! :)
Jag skulle fråga en kille vad han hade för färg på kalsongerna, och det klarade jag direkt.. Blåa hade han :)
Och sista uppdraget var att få en puss av en kille på valfritt ställe.. Det tog ett tag innan jag vågade gå och fråga men jag fick en puss av första killen jag frågade! Jag erbjöd handen men han gav på kinden! :) Då blev jag rätt nöjd ;)

Efter det gick vi alla hem till angelica, duschade och sminkade oss (fint den här gången) åt underbart god middag och drack vin. Tjejerna hade köpt en hel dunk med vitt vin till mig, plus att jag hade fått shotar hela dagen! Jag fick också två hundra kronor för att jag klarade sista uppdraget, som jag skulle köpa drinkar för ute.

Vi gick ut på Rex och där fick jag väl si sådär tjugo pussar för jag hade fortfarande skylten på mig :) Sen minns inte Matilda så mycket mer.. bara att jag kröp ut ur Rex stacket! :D Haha!

Fy tusan så dåligt jag mådde och dagen efter vill jag inte tänka på! :P

Men världens roligaste möhippa blev det! Jag fick min efterlängtade möhippa ändå!

Ps jag orkar inte skriva del 2 nu.. den får ni vänta ett tag på ;)

Kommentarer
Postat av: friday

Ja så mysig möhippa det blev!

var så trevligt!

pöss

2009-08-14 @ 11:12:20
URL: http://fridayo.blogg.se/
Postat av: Angelica

Det var en rolig dag...kul att även en ål som du tyckte det ;)

2009-08-14 @ 15:32:05
URL: http://mittsnurrigaliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0