Äntligen!!

Mina damer och herrar, jag har knäckt Super Mario 3 idag! Utan att fuska nått! Jag är så stolt, som jag har kämpat! :D

Idag har varit både en rolig och en sorlig dag.
Jag och Andreá var och gick på stan idag för sista gången (iaf på länge). Hon flyttar på torsdag, och idag var sista gången jag fick träffa henne innan hon åker. Det känns verkligen trist! Fy vad tråkigt! Jag kommer verkligen att sakna dig.. Men vi ska ses och hålla telefonkontakt :)
Det var ändå en väldigt mysig dag på stan, jag handlade ett par nya skor till mig själv. Det behövdes verkligen! Mina var så utnötta och snea så det var inte sant!
Sen handlade jag en present till Barbro som fyller år idag och en åt syrran som vi ska fira ihelgen när vi åker till Vindeln :)
Efter stan åkte vi och hämtade Elvira på dagis och sen for vi direkt till Barbro som bjöd på middag! Där fick man träffa Jenny och Erik också som var väldigt längesen!

När vi kom hem så ringde Jenny och berättade att de har köpt en ny bil. Hon och Erik satt som å viskade vid matbordet, och jag blev ju såklart hur nyfiken som helst, och då fick jag ju veta sen att det var bilen de viskade om :P Så roligt! Jag ska få se den imorgon när Jenny kommer hit :)

Jag fick ju faktiskt veta en till rolig nyhet! Marie fick jobbet som hon hade sökt. Hon ska sitta på polisstationen i Boden och ta emot anmälningar i sommar! Av 260 sökande gick typ 25 till intevju och Marie fick jobbet! Inte illa! Grattis Marie!

På torsdag ska Marre komma ner hit från Lule och hälsa på, eller hon ska vara i Umeå hela helgen, men då är vi ju i Vindeln, så på torsdag ska hon hälsa på mig. Marie, Ullis och Frida ska komma hit :) Vi ska nog gå med Elvira och se på majbrasan. Det ville då jag och Marie :P

Nu kom Mattias hem från träningen så jag ska gå och berätta att jag knäckte Super Mario ;) Hehe!


Du och jag :)

shit också!

Jag och matte satt och spelade nätpoker, eller rättare sagt han satt och spelade. Då knackade det på dörren, så han gick iväg, då var det Theres och Henrik som ville ha flytthjälp. Så han gick och hjälpte dem. Då fortsatte jag spela handen som han hade påbörjat. Jag fick stege och gick all-in, men då var det en annan som fick en högre stege! Jag förlorade alla pengar på loppet av 10 sekunder! Vad ska jag säga till honom när han kommer tillbaka!?
Jag måste gå och spela död tror jag.

Hej

Men vilken trevlig dag det blev!

Idag var sista helgdagen, med det menas att jag nu är ledig tre helger i sträck! :D Om jag inte måste buffa då..
Det var ganska körigt på jobbet idag, trots lite patienter.. Jag fick äta lunch 13.20, en timme innan jag slutar. Jobbade över 10 minuter, sen var det bara å skynda sig och hämta upp Elvira på Röbäck (hon och Matte hade varit på Bäckbacka och hälsat på), sen åkte vi till Kusin Lina och blev bjuden på fika och Elvira fick leka med massa kompisar! :) Väldigt mysigt! Gott fika, trevligt sällskap och massa lekkamrater till Elvira, kan det bli bättre?
Efter det så skyndade jag och Elvira hem och skulle hämta upp Matte för vi skulle åka och storhandla på Maxi. Just när Matte skulle hoppa in i bilen så kommer grannen och bjuder över oss på middag. Så vi hann fara och handla och sen fick vi gå upp och äta tapas! :) Så underbart gott! Så skönt och slippa laga mat när man har haft så fullt upp hela dagen!
De har en flicka som är sju månader, så fruktansvärt söt! Hon och Elvira fann varandra direkt! Men vad stor Elvira blev när man jämnför dom! Kommer nästan inte ihåg att hon varit så liten, inte kunnat krypa ens! Oj vad tiden springer iväg.

Nu ska Matte åka iväg med grannen och spela innebandy.. Själv ska man se på Wipe out! :D


Min sötnöt!

Nä nu måste jag skynda mig, Wipe Out började för fyra minuter sen :P

Lev å må!

tjooohoo.. eller?

Jag tänkte just börja skriva ett blogginlägg om hur duktig Elvira just var som bajsade på pottan! Så duktig tjej! Som jag har kämpat med att få henne att börja gå på pottan, och nu helt plötsligt bajsade hon där. Så direkt efter hon gjort det så satte jag henne i badkaret. Och skulle just snabbskriva ett blogginlägg, då hör jag hur hon gnäller inne i badrummet.. Så jag skyndar mig dit, och då har hon dyngt i badkaret också!!
Fy tusan vad äckligt det är å ta bort. Jag som tyckte hon var så duktig!

Nu ska jag äta pizza, godis och se på Robinsson :D

Lev å må!

ok jag har bestämt mig.

Jag ska börja med Cambridge igen. 3 veckor ungefär, på de veckorna ska jag väl kunna gå ner ungefär 5 kg?
Jag väger lika mycket nu som när jag slutade med sopporna förra sommaren, men jag känner mig inte riktigt nöjd. Måste ju se bra ut på bröllopet :)
Men jag får nog börja efter min födelsedag, för då vill jag fika :D haha! Nä men sen skulle ju jag och Matte bubbla och gå ut och äta, så efter det börjar jag.


Nu börjas det igen..

Nu har jag varit ledig i fyra dagar så snart ska jag åka iväg å jobba.. Känns väldigt drygt, men jag vet att när man väl är där så är det ganska kul.

Jag har iaf lyckats göra lite med min blogg.. fick tom dit en klocka igår! Nu är jag lite stolt.. och sen en nedräkningsgrejj till bröllopet, så nu vet jag exakt hur många dagar det är kvar :)

Igår fick vi Elviras näbbklänning, så otroligt söt! Men jag trodde det skulle följa med ett hårband, men det gjorde det inte. Fast det gör ingenting, hon kommer ändå vara sötast!

Nä nu måste jag gå och göra lunch och en middagslåda innan jag åker..

Jag kan skriva ett längre inlägg någon annan gång :)

Hur svårt ska det vara?

Nu har jag iaf klarat av att fixa en header, men jag får inte dit en klocka!? Det ska ju vara mycket lättare, men icket. Men jag blev iaf lite nöjd med headern.. :) Har gjort den alldelens själv!

Turkiskbuffe med arbetskamraterna

Igår var det dags att säga hejdå till Linda, Johanna och Andrea. Johanna var tyvärr sjuk, så det var bara Linda och Andrea där. Men så mysigt vi hade det! Åt turkisk buffé på Norrlands Operan, mycket gott! Snacka om att man stank vitlök ur käften när man kom ut därifrån :P Tur att alla luktade lika :D
Linda har börjat jobba på akuten, så henne lär man ju träffa på sjukhuset någongång :) Och Andrea flyttar ju.. Har fått jobb på "Barn 4" i Sundsvall, det heter ju inte så där, men det är iaf för tidigt födda barn.. Oj vad jag också skulle vilja jobba med det! Få ta hand om de små kämparna! Men det är ju klart att det inte alltid går som man vill men..
Men det, förlossningen och fastighetsmäklare skulle vara något för mig :P

Igår fick jag servetterna också som jag beställt till bröllopet! De blev precis som jag ville ha dom! Mycket nöjd blev jag :)

Igår när jag skulle hämta Elvira på dagis så kom dagiskfröken Inger "Jag måste bara få berätta vad Elvira har gjort idag. När jag skulle byta blöja på två barn, hade jag sänkt ner skötbordet på max, men sen var det någon som behövde hjälp i hallen så jag gick dit, och när jag kom tillbaka så satt Elvira i tvättstället och badade, med kläderna och blöjan på!" :D Haha min gumma älskar att bada, hon tar varje chans hon får :D


Här var hon liten, älskade att bada redan då! :D

Idag ska mamma till läkarn här i stan och sen åka och hjälpa Åke att byta vinterdäck, så jag hade tänkt åka dit och träff dem :P

Nu jobbar jag sista helgen, sen är man förhoppningsvis ledig 3! ;)
Nästa helg ska vi åka till Vindeln, helgen efter det ska jag och Mattias ha mys, jag fick min födelsedagspresent i förskott, vi ska på en bubbelafton på Wilma :) Så mysigt!

Jag fyller ju år snart! Tjoohoo! :) Jag älskar att fylla år! Då handlar heeela dagen om mig! Massa presenter och gofika :)

Lev å må!

Egypten!

Nu är resan bokad! :D 3:e Augusti åker vi till Egypten :D


Nu är det inte mycket kvar :P

Just nu sitter jag och ser på Vänner och äter chips.. har hur mycket chips och ostkrokar kvar sen i lördags, så jag måste ju bara äta så det tar slut nångång :P

Var hos mormor idag på dagen och fikade.. alltid lika mysigt! :) Men Elvira blev så trött så hon gick och tog på sig ytterkläderna och kom sen och hämtade mig.. hon ville åka hem :P

Idag har jag beställt Elviras näbbklänning! :) Den är såå fin, hoppas den passar!
Nu är detta fixat till bröllopet:

*Alla kläder
*Hotellrum
*Resan bokas till veckan
*Tårtan är beställd
*Porslin och dukar
*Bil ( ska bara höra om priset)
*Fotograf
*Musik
*Mat
*Lokal
*Kyrkan
*Servetter

Kvar att fixa:
*Blommor
*Häften
*Ring (men jag har pekat ut den jag vill ha!)
*Lite dekorationer till borden
*Dricka

Inte så mycket kvar nu! Nu får alla ringa in och anmäla sig..så man vet hur stor tårta man ska ha, hur mycket dricka och mat osv. Skynda skynda :D

Lev å må!

En helt underbar lördag! :)

Igår hade jag en alldelens underbar lördag! :) Andreá och Marcus kom hit, och vi grillade.. hur gott som helst! :) Mattias var först på fotbollsmatch, så vi fick vänta ett tag innan vi fick äta.. Maten var klar precis klockan 20, så det var bara och bära in allting till vardagsrummet så vi kunde äta och se Robinsson samtidigt! :D

Andréa och Marcus är så fina människor så man blir alldelens tokig! Jag kommer sakna er så mycket! Men vi ska komma och hälsa på mycket! :)

Efter maten så blev det chips och mums mums :P Och det bästa av allt- jag och Andréa tävlade i SuperMario :D Det började med bara jag och hon, men huxx fluxx var vi 4 stycken i sängen som spelade och alla var lika tokiga, uppspelta och nervösa... det blev lite så att jag och Mattias var ett lag och Andréa och Marcus ett.. så det var verkligen en kamp på liv och död :D Haha jag älskar supermario :D

Denna dag har dock inte börjat lika bra.. Matte har åkt iväg och spela fotboll.. och han tog med sig snusdosan.. vår enda snusdosa!! Jag blir knäpp utan snus alltså!


Lördag kväll = Robinsson!

Ikväll kommer Andréa och Marcus hit och vi ska grilla och sedan se på Robinsson :) Det blir mysigt! Hur gott är det inte med grillat egentligen??
Och robinsson älskar jag! Hur kul som helst att se! :P Det är vad man har å göra varje lördagkväll när man inte festat nått :P Då följer man alla serier och underhållningsprogram..

Har jobbat idag.. det var väldigt lugnt på jobbet idag.. och när jag kom hem var det bara å börja städa. Elvira hade tagit fram varenda sak som finns i huset..
Men vi satte upp vår nya kökslampa!! Skitsnygg... om man får säga så? :P Men jag är väldigt nöjd.. Nu måste vi bara sätta dit en dimmer, annars blir det väldigt starkt ljus.. Men man kan göra väldigt mysigt med en dimmer.. lite mysbelysning på helgkvällarna :)

Nä nu ska jag gå och fixa lite sallad till middagen..

Nästa inlägg får bli längre och mer intressant :)

Det var en Skånsk tjej och en Engelsk tjej som var ute och gick.. Och då mötte de en snygg kille. Då sa Engelsktjejen:
-What a handsome face.
Varpå skånska tjejen säger:
-Nä det var jag..


Förstår ni den? Jag hade svårt att förstå den.. men läs den engelska texten och uttala den på skånska :P

Lev å må!

Åhh vad arg jag blir!!

Nu har jag suttit och spelat Super Mario 3 och hade 38 liv.. men som jag dog på värld 6!! Hur kan man förlora 38 liv på bara några banor! Usch vad arg jag blir!

Nä kjag måste försöka igen :P

Hälsa på bäbis!

Idag ska jag och Andreá åka och hälsa på Maria och hennes bäbis Michell :) Ska bli superkul! Få se hur hon bor, och få snusa på en lite bäbis..
Marcus ska få vara barnvakt åt Elvira, jag vill inte ha med mig henne, för då får man inte sitta still en sekund.

Igår när jag skulle cykla ner på stan och möta upp med Andréa så kom jag på när jag cyklat halvvägs.. typiskt jag har inte sminkat mig!! :D Så dagen började med att vi gick in på Åhlens och jag fick sminka mig lite :P haha! Sen handlade vi en present då till lillan, och gick in på lagerhaus och kikade lite. Då ringde Andreás mobil.. och när hon svarade såg jag att hon himlade med ögonen, så jag tänkte jaha det är en försäljare.. Sen hör jag henne säga.. "Nä det har jag inte gjort" "jag tycker inte ens om djur!" Och sen började hon tokskratta! Då var det min Mattias som hade ringt på hennes mobil och låtsades att han ringde från Världsnaturfonden.. Och sa att Andréa hade betalat in 263kr, men att det minsta hon kunde betala in var 500.. Haha! "Nää jag tycker inte ens om djur! :D haha

Sen blev vi så hungriga, så v i åkte hem till oss och skulle göra lunch, men då slutade Marcus bara 1 timme senare, så vi gjorde en middag istället, mysigt! :) Tacos och trevligt sällskap! :) Satt och surrade till halv åtta..
När de skulle åka hem så tänkte jag åka till min moster och hämta lampan som jag har köpt, superfin! :) När jag ska åka ut från Böleäng så möter jag pappa som kommer med mitt nya mobilkort.. Vi stannar på vägen och han ger mig det.. sen ska vi ju båda åt samma håll.. så pappa kör före. Och när han ska köra ut på Riksvägen så hör jag bara någon tuta som sjutton! Då höll pappa på att köra ut på vägen när han inte ser en bil som kommer.. Det var nära ögat, han höll på att krocka :P

Sen fick jag se min mosters nya lägenhet som ligger just ovanför Buketten.. Så sjukt fin! I vardagsrummet har de fönster som går från golv till tak en hel vägg.. så fint! :) Bra läge och superfin lägenhet!

Nu ska jag åka och hämta upp Andrea..

Hejsvejs!

Dumma mobiltelefoner!

Idag vaknade jag klockan 10.40 av att mamma ringde! Var egentligen jag som skulle skjutsa Elvira på dagis, men jag var så trött så Matte fick ta bilen och göra det.. så nu klockan två ska jag cykla och hämta henne :P Men det är ju så fint väder, så det blir bara skönt! :) Vi försovde oss imorse.. matte vaknade klockan nio, och vi skulle lämna Elvira på dagis klockan nio :P Hon hade inte vaknat och väckt oss :P Det är en liten sjusovare det där :P

Så underbart skönt det är ute, vi har tagit fram stolar och bord nu på framsidan, så jag åt min frukost ute i solen idag :)


Elvira fikar i solen.

Jag skulle slå på min mobiltelefon idag, men det gick inte, kunde inte slå in PINkoden.. Jag har inte fyllt på den ¨med pengar på 5 månader, så jag fick ett sms av halebop att om jag inte fyllde på mitt kontantkort innan den 16:e April, så skulle de stänga kortet.. Så idag har jag ringt till Telia och ska fixa ett Telia max 25 abonemang :P Kanske är bra att alltid ha pengar på mobilen? Om det skulle hända nått. :P Då kanske man inte behöver en hemtelefon? Fast iofs, hur ska jag då kunna spela spel med syrran och prata i telefon samtidigt?
Har du telia på mobilen Jessica? ;)

När jag har hämtat Elvira på dagis och matte har kommit hem, så han kan vara med henne, hade jag tänkt åka och hälsa på mamma... Hon får nog åka hem innan helgen och det här är sista gången jag kan hälsa på henne. Imorgon ska jag till stan med Andréa och köpa en present till våran jobbarkompis som har fått en liten Michell :) Grattis Maria! :)
Och på torsdag ska vi dit och gratta henne. Det blir mysigt, men då blir jag väl ännu mer sugen på ett till barn när jag får snusa på en liten bäbis :)

Jag vet inte hur jag ska göra med mitt liv. Mattias pluggar ju i tre år.. eller nu är det snart bara 2,5 år kvar.. men sen vill ju jag plugga till fastighetsmäklare.. Men när ska vi klämma in det andra barnet? Just efter Mattias har pluggat klart? men då är jag typ 30 innan jag är färdig mäklare.. men jag vill ju samtidigt inte att elvira ska få vänta 6 år på att få ett syskon heller.. då skiljer det ju 8år mellan dem.. Ja vi får väl se hur det blir. Men jag vill ju plugga samtidigt som syrran.. och jag tror inte hon väntar 6 år på mig :P haha

Igår skulle jag och Mattias se Twilight, en romantisk vampyrfilm.. skitbra var den! Men jag hade inte nämnt ordet romantisk till Mattias, så han trodde att det var en äcklig, spännande, hemsk vampyrfilm.. så när vi hade sett mer än halva filmen sa han, När ska det bli hemskt? Det här var den sämsta vampyrfilm jag har sett!
Då fick jag lov och säga att jag hade inte berättat hela sanningen om filmen :D haha! Förlåt Mattias! :D Men jag tyckte iaf att den var jättebra! Och jag villle inte se den ensam :D


Hon kan äntligen köra sin bil ute! :)

Lördag morgon

Åh vad Mattias var söt igår! Jag ville ju ha ett påskägg, men istället fick jag en ask med toblerone och tulpaner med ett kort där det stod "För att du är finast i världen!" :) Tack gubben! :) Du är snällast!
Sen hade vi världens mysigaste kväll men pizza, talang 2009 och donkey kong! :) Så mysig kväll!

Elvira fick springa och leta sitt påskägg, det tyckte hon såklart var skitskoj! :) Hon hittade det alldelens själv! Så duktig min gummsilumsa är! :)
Nu på morgonen har vi byggt torn av hennes klossar, lyssnat på musik och drömt oss bort till sommaren! :P



Nu ska jag snart iväg på jobbet.. känns inge kul, men jag tjänar ju pengar! :D Jag behöver verkligen pengar nu till bröllopet! Eller rättare sagt Vi behöver.. Varför kan inte bara varnenda människa på jorden skicka en enkrona till mig.. det är väl inte så mycket begärt? ;)

Ikväll ska Elvira och Mattias åka till Barbro och äta middag.. jag får nöja mig med att jag har mamma som patient :D Ja men det blir trevligt.. Hoppas det finns nått godis på jobbet :P

Nä nu ska jag äta upp körven..
Lev å må!

Skärtorsdag

Ja idag är det skärtorsdag, och Elvira har såklart varit påskkärring! :)
Jag sminkade och gjorde henne iordning och tänkte åka till mormor.. Men då hade ju Mattias tagit bilen till jobbet, och jag vågade inte ringa och fråga om han kunde komma med bilen. Det verkligen spöregnade ute, till och med haglade.. men jag tog elvira i vagnen och pallrade mig till Bäckbacka. Och då tyckte lill-Matte synd om mig och sa att jag skulle ringa, och att han hade kommit och hämtat mig :P Så söt! :)

Sen åkte jag och hämtade mormor och Åke, sen åkte vi på Coop och handlade. Åkte sedan till Kicki som håller på att flytta. De städar ut i gamla lägenheten och håller på att renovera i den nya, så de har verkligen det de gör :P

Sen blev det fika hos mormor, fick träffa Robert.. mycket trevligt! :) Efter det så åkte vi till mamma på infektion, som ville träffa påskkärrings Elvira :)

Snacka om att elvira var trött när vi kom hem! :P Men just när hon somnat så ringer det några påskkärrningar på dörren, och de ger aldrig upp! Ringer på och ringer på.. trycker typ tusen gånger på den där knappen, så Elvira vaknar ju, och Matte ger dom en liten utskällning :D Men dom fick ändå lite godis.. stackars påskkärringar! :D

Men jag fick ändå ett glädjebesked idag! Har ju beställt en tärnklänning åt Marie från USA, har inte tagit några mått alls, jag chansade bara för att jag verkligen ville att hon skulle ha den! Och den passade helt perfekt!! :D
Så underbart skönt!
Nu är det bara Elviras klänning kvar :)


Min älskade påskkärring! :)

Jag är så duktig!

Igår så jobbade jag på dagen, och när jag kom hem så ringde Angelica och hörde om jag ville följa med på stepdance.. När hon ringde lät det så roligt att åka och träna.. Men sen råkade Matilda somna en halvtimme innan jag skulle åka iväg, och när klockan ringde så kändes det inte lika roligt minnsan! Jag blev såå arg och irriterad, sa till Mattias att jag skulle säga upp IKSU kortet :D
Men jag pallrade mig dit ändå.. Och det var hur kul som helst! Hade kanske varit ännu roligare om man kunde alla steg och piruetter :P
Stod en kille framför mig och dansade, ojoj vad duktig han var! Men det var lite ovanligt att en kille dansar så bra.. eller killar kan ju vara hur bra som helst.. men det är ovanligt att se en kille på stepdance, och sen att han var duktig också..

Ja jag fick nog några extra krafter av att gå på gymmet igår.. för imorse så klev jag upp, skjutsade Elvira på dagis,och sen har jag dammtorkat och dammsugit hela lägenhetet!!

Lillsöt Elvira har börjat klä ut sig hela tiden.. Nu vill hon se ut som pappa :D


Nu ska jag äta lunch, hej!

Lördagen

Började med att Elvira, Andréa och jag åkte på Leos Lekland, hade hur mysigt som helst! Man blir väldigt svettig av att springa och klättra runt där :)
Vi fick träffa lejonet Leo, men Elvira blev väldigt rädd.. Ett livs levande lejon i ett rum! :P Tillsist vågade hon klappa honom lite..
Sen åkte vi hem till Andréa och Marcus, där åt vi pizza och såg på Robinsson. Oj så trevligt! Men tyvärr så vägrade Elvira sova, så jag fick åka hem klockan nio. Men man kanske ska sluta när det är som trevligast! ;) 
Jag fick se deras bröllopsfilm, oj så vackert!!! Men jag blev ännu mer nervös nu :D  Ni var så fina båda två!

Nu sitter Elvira i plurret, och jag ska snart åka och hälsa på mamma :)

Lev å må 



Äntligen ledig.

Nu har jag jobbat tre dagar, och nu är jag äntligen ledig! Min kära Andréa blev ju sjuk, så vi fick inte jobba med varandra.. Men på Lördag blir det Leos Lekland på dagen och Robinsson sen på kvällen! :) Det blit mysigt, har nästan blivit en tradition :D

Nä nu får det vara slut på de här latheterna!! Jag måste pallra mig iväg på IKSU snart! Angelica..ring när du ska dit! ;)
Just när jag satt och åt min goda Ben and Jerry glass, sa Mattias: När var du på Iksu sist?
Då åkte glassen snabbt in i frysen igen :P Haha hur kan man säga så till en tröstätande tjej?? Nu får du höra alla mina roliga historier jag har på lager älskling ;)

He va en skörv som had´n körv som va stor som en böld :D Du skrattade faktiskt när jag rimmade den!! :D Så försök inte säga att jag är tråkig!

Jag höll iaf på att skratta ihjäl mig på jobbet igår.. Jag kunde inte sluta skratta, tårarna bara rann!
Kan berätta det, men då låter det nog inte så kul.. men det var roligt i stundens hetta :)
Så här var det iaf:

Vi satt och åt lunch på jobbet, Jan jag och två sjuksköterskestudener..
Då började vi prata om storleken på frysar och kylar..
Jan- Jag skulle vilja ha en stror frys för älgköttet tar ju så stor plats i min lilla frys, man rymmer ju inget annat.
Sjuksköterskestudent- Ja jag vet! Jag har halva frysen med älgkött och halva med broccoli!

Det var ju som lite roligt att han hade så mycket broccoli.. men sen började vi prata om vars vi handlar mat, och kom på att alla handlar på Ica Maxi..
Och då fick jag världens tanke på när studenten ska handla så går han förbi fruktavdelningen, köttdisken och raka vägen till broccolin!! :D hahah jag höll på att dö av skratt! :D

Nu har visst Elvira lite problem med att somna om här.. Mormor var barnvakt idag och Elvira har inte sovit en blund på hela dagen, så vi la henne tidigt.. men nu verkar hon vakna till liv..

Jag och Mattias ska nog önska oss ett nyckelskåp av mamma och pappa.. Imorse åkte jag buss till jobbet.. matte skulle ha bilen för att skjutsa Elvira och Selma till mormor. När klockan är nio på morgonen så ringer matte på jobbet och säger att jag har bilnycklarna!!
Ojoj, men det löste sig iaf :) Säger bara "Matilda och Mattias i ett nötskal" :P

RSS 2.0