5:e dagen

Nu är jag inne på femte cambrigde dagen, det är fortfarade skitjobbigt! Men jag biter ihop. Har gått ner snart 3kg! :D

Det har varit en riktigt lugn helg på jobbet! Vi har mest suttit ute och solat hela dagarna :) Så varmt och skönt! Tänk om det alltid kunde vara såhär ! Jag tror faktiskt att jag har fått lite färg på armarna, och fräknar på nosen, det är ju mindre kul att få fräknar, men då vet man att det är sommar :)

Vad seg alla är på att anmäla sig till bröllopet! Jag vill veta nuuu hur många som kommer! :P

På midsommarhelgen åker vi till Sundsvall och hälsar på Andréa och Marcus! Vi ska ju såklart på Ikea och köpa en säng! ;) Det blir riktigt trevligt!

Nä nu ska jag fortsätta se Pingu med Elvira..


Inne på andra dagen nu..

går började jag ju med cambridge, och jag trodde jag skulle dö! På kvällen frös jag och skakade av hunger! Men jag kämpar, får hela tiden tänka på hur jag vill se ut i bröllopsklänningen och på stranden i Egypten :P

Nu har jag ätit en soppa idag, och känner mig ändå lite hungrig, Det tar ett tag innan magsäcken har krymt till 2,5 dl..
På fredag kommer den stora prövningen, då ska Andréa och Marcus komma hit och äta, grillat.. Ojoj vad sugen jag kommer att bli, men det är bara bita ihop och tänka på hur vacker jag kommer bli! :)

Ikväll åker syrran och hennes familj till Turkiet! Hoppas ni får superbra väder och världens trevligaste vecka!! :) Ha så kul nu!

Nu har 19st anmält sig till bröllopet! :D

Min underbara Mattias!

Hur gullig kille har inte jag egentligen?? Jag har varit i Vindeln idag, och då får jag ett sms av honom där det står att det väntar en överaskning när jag kommer hem.
Jag har ju velat börja med cambridge hur länge som helst nu, men vi har aldrig haft råd. Men nu när jag kommer hem så står det två lådor med chokladsoppor på bordet! :D Oj så glad jag blev! Vissa kanske hade tagit det som en kränkning, men jag blev såååå glad! Nu ska 7kg bort! :D

Nu börjar mitt nya liv igen! :)

Och idag var jag och valde ut blommor och tårta, det kommer bli så fint! Hoppas jag iaf ;)

Det var tom städat när jag kom hem ikväll! :D

Jag älskar min Matte!

Vill bara säga att jag tog mig iaf hem på bensintanken :D

Lite tur där..

Igår pratade jag med mamma och vi bestämde oss för att jag skulle åka till Vindeln idag, egentligen var det tänkt att hon skulle komma hit, men vi ändrade oss.
Nästa direkt efter vi lagt på så ringer såklart infektion och säger att jag måste ut och buffa. Fy tusan vad deprimerad jag blev! Så jag gick och la mig klockan åtta igår kväll, för att jag var så arg. Lyckades tyvärr inte somna då men :P
Åkte iaf på jobbet imorse, och när vi satt och fikade på morgonen kom sektionsledaren och undrade om jag ville gå hem eller jobba längre. De hade ringt ut en från bemanningen på infektion/reumaten och det behövdes inte, så då kunde han jobba istället för mig! :) Snacka om att jag blev glad! Det finns nog någon som lyssnar på mina böner!

Nu ska jag strax åka och hämta Elvira, så ska vi åka till Vindeln.

Fick föressten reda på vilken präst vi får på bröllopet, jag blev glad :) Men det är en hemlis :P
Och 11 stycken har anmält sig nu!

Lev å må!

Äntligen!!!!

Som vi har kämpat, men nu är bröllopshäftet klart! Vi satt uppe till ett igår natt och har hållt på med det där häftet hela dagen idag!
Hoppas bara nu att folk kommer att uppskatta det och tycka det är lite roligt :)

Elvira har lärt sig säga "Pippi" och "Maaa" = Mat! Hon är så duktig!

Nä jag orkar faktisk inte skriva så mycket nu.. ska kanske fika nått och ta ett bad, bara njuta över att häftet äntligen är färdigt! :)

sol, och jag måste vara inne..

Jag vaknade 11 och höll på att dö när jag såg att klockan var så mycket! Var bara tvungen å städa nu på morgonen, det såg verkligen ut som en svinstia här! Nu har jag städat allt, förutom å dammsuga, men det gör jag nog ikväll. Jag har typ suttit en timme nu och försökt göra en matlista för den här veckan. Det är inte lätt! Jag har dålig fantasi som bara den.. har suttit och kollat på kokaihop.se, som är en jättebra sida. Men jag fastnar ju bara för maten som är jättedyr och tar lång tid å göra. Jag vill ha enkel mat som är god och billig :)
Nu ska jag klä på mig och gå ut och sätta mig ett tag iaf. Sen ska jag cykla och hämta elvira.. så lite sol kanske jag får idag :)

Igår var jag och tränade bodypump, har gjort det förut, men har aldrig fått så här mycket träningsvärk! Fy tusan, jag har ont i alla muskler som finns i kroppen! Tom i muskler jag inte visste fanns! Ojoj.. hur ska det gå och cykla till röbäck sen undrar jag :P

Måste bara berätta en sak till..!
Våran fotograf ringde igår och sa att han inte kunde fotografera oss på bröllopet, för hans syster skulle gifta sig på samma dag. Han fick lite dåligt samvete, så han ringde till hans tjejkompis som också fotograferar och hörde om hon kunde ställa upp. Och det kunde hon! Så hon hade ringt Mattias igår, och frågade ungefär hur vi ville ha det. Matte sa att vi ville ha typ 30 kort, några bara på jag och han, några med elvira, marie och andre på (brudnäbb, tärnan och bestman), och några från kyrkan. Det skulle hon ta 1000 kr för! Och om vi ville ha ett album och några förstoringar så skulle det bli 2000! Den andra fotografen skulle ta 3300 för 30 kort! Så det var verkligen tur i otuen ;)

Jaja, nu ska jag gå ut och sola mina lurviga ben :P

Världens mysigaste lördag!

Dagen igår började med att jag fick massage på Wilma, heeelt underbart! Hon som masserade sa att jag fick säga till om hon tog i för löst eller för hårt, så jag sa att hon fick ta i hårt. Och det var så underbart skönt! Hon var riktigt duktig på massera :)
Efter det så väntade bubbelpoolen på oss! Tända ljus överallt, frukter, godig och mosserat vin :) Kan det bli bättre? Nä jag tror inte det..
När vi hade bubblat färdigt så ville Kicki att vi skulle gå förbi hemma hos dem och se deras nya lägenhet, och där bjöd Malle oss på vin och öl. Tillslut så började klocka bli mycket, så vi gick alla fyra på O´learys och åt. Hur trevlig som helst blev det! :)
Kicki och Malle stannade till halv tolv, sen fortsatte jag och Mattias kvällen på Olles till klockan ett ungefär. Så trevligt, träffade ganska många som man inte sett på länge.

Det är ju kul för stunden när man sitter och tar ett glas vin, men idag är man ju trött och helt slut.. Vi sov till halv tolv imorse! Hela dagen har ju gått..
När vi hade duschat och gjort oss i ordning gick vi ner på stan och hämtade våra grejjer som vi hade kvar på Wilma, sen gick vi och åt skräpmat på Frasses, sen fick vi äntligen hämta Elvira! :) Som jag hade saknat henne! Min lilltös..

Matte, Elvira och jag har varit ute i lekparken idag, köpt glass och haft världens bästa söndag.. Är bara synd att man är lite slö och orkeslös :/
Nä nu ska jag inte dricka mer förrens möhippan, och den vet man ju inte när den är :)

Tack Mattias för du gjorde min lördag helt underbar! Älskar dig!

Underbara fredag!

Fredagar är nog bästa dagen på veckorna, då har man heela helgen kvar! Speciellt om man är ledig på helgerna :P

Jag och Elvira har varit ute och cyklat en timme nu på morgonen! Vi cyklade förbi massor med hästar, dom flesta hästarna låg och solade :)
Både jag och Elvira klappade faktiskt en häst. Jag tänkte jag är ändå förkyld, så om jag blir lite mer snorig av att klappa hästen spelar väl ändå ingen roll :)
Jag tycker Elvira är så modig som vågar klappa hästarna, hon är ju så liten och dom är ju så stora. Tom jag kan ju vara lite rädd :P

Klockan fyra kommer mamma och pappa och ska vara barnvakt till Elvira, jag ska vara med Angelica ikväll och Mattias ska spela fotbollsmatch.
Jag ska färga håret och toppa det lite, sen ska vi köpa hem mat och byta presenter! Oj vad jag längtar! Var så längesen jag och Angelica umgicks.. skärpning!

Imorgon är ju stora dagen, jag ska få nack-och ryggmassage, sen ska jag och Mattias bubbla, efter det blir det middag :) Barbro ska vara barnvakt, så på söndag får man en sovmorgon! :) Hur skönt är inte det? Nog för att Elvira vaknade vid halv nio idag och jag la henne halv sju igår kväll :) Hon är en riktigt sjusovare!

Nä nu ska jag spela lite medans Elvira sover och jag väntar på att mamma och pappa ska komma :)



Jag är suuuuk :(

Eller dunderförkyld! Jag går nu på nässpray, halsabletter och ipren för att klara dagarna..
Jag har ont i huvudet, hör nästan ingenting för det slår lock när jag snyter mig hela tiden..
Usch vad jag hatar att vara sjuk!
Jag försöker äta en toast nu, men känner ingen smak..
Stackars stackars mig!

Snart ska jag iväg å jobba också. Jag vill inte sjukanmäla mig, har faktiskt inte råd med det när Mattias är student och vi har ett bröllop att spara till.
Så det är bara å bita ihop och jobba..

Nä huvva vilket tråkigt inlägg det här blev.

Jag kan skriva en rolig sak, Idag fyller Angelica år! Stort Grattis gumman!! :)

Ett år kvar nu då..

Nu är det ett år kvar tills nästa gång jag fyller år..

Jag fick så bra och fina presenter! Jag fick pengar, presentkort, en mobiltelefon, ett linne, en bubbelkväll på Wilma, rygg och nack-massage, parfym,bodylotion,shower cream, en ljuslykta, en blomma,Ska få gå på musikalen Cats!

Igår kom Syrran och hennes familj hit och åt middag, det blev väldigt mysigt!
De kom med ett paket som var från dem och Nisse, Carro och Alvin, så öppnade jag det, och då var det ett gosedjur. Och jag hann tänka många tankar.. "Jag fyller 23 år! Inte 3!" :D Men den där lilla katten hade ett halsband på sig, där det stod "Cats"!! Ihöst ska jag och syrran till Stockholm och se musikalen Cats! Så roligt! Jag älskar musikaler :) Och jag älskar Stockholm också, så det var ju hur bra som helst!



Jag blev så nöjd med alla presenter!! Tack så mycket allihopa! :)

Det var en sak som inte var så rolig på min födelsedag, jag har blivit dunder förkyld! Huvva, jag har ont i halsen, hosta och är nu snorig också!



Nu ska jag gå på stan, innan jobbet börjar..

Lev å må!


Idag blir det kalas! :)

Idag kommer mamma, pappa, farmor, farfar, mattes pappa och syrra och ska fira mig! :) Jag stod och bakade världens smarrigaste tårta igår kväll, tänkte ta kort på den, men hade inga batterier i kameran.. Det är iaf en jordgubbstårta. Den blev så fin :)
Och nu på morgonen har jag bakat en daimtårta :) Jag är så duktig! Nu får bara främmen komma hit så vi kan fika :P

Jag och Mattias blev så sugen på grillat igår, så vi fick lov att åka och köpa en grill :) En röd fin grill med bord på sidan om så man kan ställa köttet där medans man grillar.
Vi åt upp en hel fläskfile på typ 10 minuter, var såå hungriga :D

Sen på kvällen såg vi såklart Robinsson, och jag tyckte helt klart att rätt person åkte ut! Hon var inge rolig..
Efter det var det "Se upp för dårarna", den var väl sådär..

Elvira har ju fått ett block och kritor, och har alltid varit så duktig på att hålla sig till att rita på blocket, men idag var det andra bullar.. Jag hittade henne när hon stod och målade på den vita rumsväggen!!! Snacka om att jag blev arg! Som tur var så gick det att sudda bort, men hon blev så rädd, så jag tror aldrig hon gör om det igen. :P

Nä nu ska jag gå och leka med Matte och Elvira innan besöket kommer!

Lev å må!

Imorgon är ingen vanlig dag, för det är Matildas födelsedag, hurra hurra hurra!

Okej då, jag skriver väl lite :P

Imorse vaknade jag av att Elvira låg och pratade i sin säng.. så jag gick upp till henne, och då håller hon upp ett rosa gosedjur som hade fått några bruna fläckar på sig!? Hon hade skitit ut genom blöjan och trosorna! Så hemskt! Så hon fick bada det första hon gjorde på morgon.

När hon var ren och fin åkte Mattias på skolan och skrev ett prov. Jag och Elvira bakade chokladbollar :)
En halvtimme senare ringer Matte, då var han färdig. Jag hade suttit och förhört honom i flera timmar igår. Och sen skrev han provet på en halvtimme!! Men han trodde då att han skulle få godkänt :)

Igår var jag och Angelica på Punch Out, riktigt kul! :) Men man skulle byta partner en gång, och då hamnade jag med en kille som stank svett! Vi skulle försöka stampa varandra på fötterna, och jag träffade hans fötter en gång! Jag var sämst på det där, och det tyckte nog han också! :D Haha!

Träningsvärk idag? Svar: Ja!

Nu ska jag gå och rensa rabetterna och sånt :)

Helgen och lite till

Ja jag vet att jag inte har skrivit på länge nu.. men jag har faktiskt förklaringar.. :)

Ihelgen var vi i Vindeln, och det var lika mysigt som vanligt :) Grillade och "såg på så ska det låta" på fredagen, och firade syrran på lördagen. Egentligen fyller hon år idag. Grattis Jessica! :)

På söndagen så kom Jessicas familj till mamma och pappa, vi spelade kubb, åt god mat och hade trevligt. Jag och Jessica gick upp på vinden för första gången i våra liv! :P Och Jessica är ändå 31 ÅR NU! :D Du behöver inte skämmas ;)
Hon skulle leta ett nintendo som hon hade när hon var liten, och jag skulle leta mitt barbiehus. Hon hittade såklart sitt lilla lilla nintendo, men mitt stora stora barbiehhus var helt borta!?
Jaja Elvira ska få ett nytt mordert barbiehus när hon börjar leka med barbies :)

När vi kom hem på söndagen var jag så trött så jag orkade inte skriva något inlägg här, jag gick bara och la mig.

Igår var jag och syrran å gick på stan. Hon handlade som vanligt massor med grejjer, två kjolar, en bikini, och skor. Jag handlade som vanligt ingenting.. Men jag beställde tid på Wilma! Den 8/6 ska jag vaxa benen och plocka, färga ögonbryn och fransar :)
Vi åt lunch på Eurasia, hur gott som helst!  Det var ju buffé, så man åt sig väldigt mätt.. jag orkade ingen middag igår.
Efter stadsrundan åkte vi hem till mig och spelade lite super mario :)

Jag fick så sjukt ont i huvudet senare på kvällen! Jag låg bara och halvsov hela tiden. Så då orkade jag inte heller skrvia nått inlägg :P

Nu ska jag gå och äta lunch, och gå ut och sola. Sen börjar jobbet igen.

Imorgon ska vi på utvecklingssamtal med Elvira! :D Haha nu känner man sig väldigt vuxen! :D

Lev å må!

RSS 2.0